well, i think it's something called media.

Åh vilken trevlig dag det blev! Filma till musikvideo projektet med härliga brudar! Blev grill vid sjötorpa, OCH, OCH jag och fanny tog förstå doppet i år! Det var svinkallt men totaly worth it! Här kommer i alla fall några sköna bilder från dagen.

nice day, bitches.

Oj oj oj, har precis kommit in från en fartfylld cykeltur för att undvika regnet från Emmie. Var ju planerat att jag och lilla c skulle ha picknick i sjötorpa, men sen efter ett samtal var emmie med på listan och efter ytterligare ett sms från carlsson så var emma korven (kan inte stava ditt efternamn, hah, förlåt, skulle bara sett lame ut att försöka...) också inkluderad. Medans jag och gosaplutten inväntade carlsson och emma blev det att hoppa studsmatta med emmies nova! Det blev en riktigt rolig dag, först ett snabbstopp på ica för att inköpa lite gött ( vindruvor + fanta  för min del ) och sen bar det ned mot sjön på en vespa och emmies kross moppe. Jo, jag vet, vi var sten hårda. Det blev många härliga garv och ofantligt mycket fotografi. Nu blir det att gosa med mami i soffan framför TV:n med en kopp te. Kanon bra dag.

Svennar har ingen kultur, dem käkar kebab.

Åh, har inte hunnit blogga på ett tag, har haft fullt upp med att vara med babe, har fiskat, varit på stan, åkt longboard, haft fullt upp helt enkelt! Menmen, nu är det påsk. an va nice, men iaf, har köpt en keps, åh gud vad jag älskar den. DC. Fett nice. Är kung på att fiska btw..

Not so very fun.

Inte riktigt rockigt att vara hemma. Mått piss sen i lördas kväll och ah, nu blir det vårdcentralen snart. Kanon, mitt favoritplace. Kommer bli väldigt pissed om jag är sjuk under hela lovet. Aja, dethär är i allafall vad mina dagar består av.

Jönköping.

Helgen blev riktigt lyckad, Jönköping med Mario till hans syster. Var riktigt kul förutom att jag blev as sjuk på lördakvällen typ, hah, hög feber och ont i halsen. Annars var allting riktigt kul. Mario har förövrig världens sötaste syskonbarn; Cornelia och Chanelle.

oopsy daisy

Ah, typ så. Har inte hunnit blogga på ett tag, nog mest för att jag är väldigt lat och för att Mario har sovit här sen i måndags och för att jag kollar true blood too much. Typ.
Hah, men har iaf haft en mini voffeldag. Asmysigt! Kanonbra kille detdär, bäst i världen och så! I helgen ska vi även åka till Jönköping och träffa hans syster + man + barn. Pepp som fan! Nu ska jag fortsätta kolla true blood och sticka lite!

RSS 2.0