29

Nu är jag med min lilla ida. Vi har tagit ett besök på blandannat willys och köpt powerking och naturgodis. Min lilla plutt ida.
Nu kollar vi svampbob och njuter av livet!

Wabadaba yeah

Klockan är 17.07 och jag är gaaaaaanska trött. men sånt är livet. Blev en bra kväll igår med sälskap av Ida och Albin och avslutades men facetime, pratade med baby i nån halvtimma kanske, underbart!

FML.

Fuck moas life. Det är fan vad det står för. Fucka Moas Life.
Jag, jag går min första skoldag i 2an på västerhöjdsgymnasiet och JAG blir nekad att köpa energidryck på willys. Man måste vara 15. SER JAG UT ATT VARA 14?! Jävla liv. Så grymt sur. Jag har inte varit 14 på över 3 år. Sug mitt liv.


Morrrrrnin'

HELL YEAH. 07.12 - skolan börjar om 48 min. Lite pepp faktiskt, nu sitter jag och dricker mint te och ser tuff ut. Nej men nu måste jag fixa iordning mig, dvs - borsta håret. Lång lista detdär...
AJA! Peace out people!

Te amo.

Japp. Nu är allt lite upp och ned. Har fått veta att min Ida ska flytta till Kristinehamn. Jag känner mig, ja, redan tom.
Har liksom bara känt henne i ca 9 veckor, men alltså, känns som hon är en av dem som redan känner mig bäst. Aja. Life sucks.


Tjugotre

Efter många dagars mys med mario bestämde sig Hilda för att vi skulle ses.
Gått på stan och allt sånt mysigt.
Nu sitter vi och äter vindruvor och dricker poweking sugerfree/pepsi max.
Vi är snygga. AS HELL.
Skolan börjar imorgon, ska faktiskt bli kul.
Saknar min mario jättemycket.. redan..



Vanilla Coke.

Oj. Jag måste erkänna, jag suger på att blogga. Men jag har faktiskt inte haft tid. Jag har tagit vara på tiden med min älskade pojkvän, utan datorn.
Nu har min lilla Idis kommit från Turkland. Hon är brun...  as hell. Imorgon ska vi ( Jag, Mario, Albin och Ida ) till Lisseberg och leva livet innan skolan börjar på Onsdag.
Njuter av livet.
Ahjusteja, beställde godis + cola vanilj från usa, bara för skojs skull.

My hunnybun'

Sitter hos min älskade mario nu. "kalaset" var jättetrevligt, fick pressentkort på Hm, och alla böcker i true blood serien, på engelska såklart. Glad tjej som bara den!
Nu rullar Borat på tv;n, den är väl ganska överdriven, men men. Nu ska jag övertala mario att han ska komma och mysa i sängen istället för att spela!
Ny header btw, Me like alot, den är ganska personlig så att säga!
Wöööh, söt tjej som faaeeen!

400 slag.

Yeah, i väntan på att min mario ska komma så sätter jag mig och kollar på dexter och ritar lite! Peace out ppl!


För jag älskar allt du gör

Så håll ditt huvud högt
För jag älskar allt du gör
Håll ditt huvud högt
Det är allt man kan begära


Jag vet att du gav mig all din kärlek
Utan krav på en motprestation
Som jag önskar jag var värd dig
Att jag kunde ge dig nånting lika stort

 





14

Ehe, ja, här kommer några bilder från myskvällen med Albin och min Mario. Fick dock ingen bra bild på baby. Men han är bäst i världen/finast ändå.




A nice cup of tea.

Yes, här sitter jag, ensam igen, med mitt supergoda te från London jag fick av systeryster. Family guy rullar på tv:n och idag så blire "kalas" med familj osv. Mysigt! Men anyways!
Dagen blev jättemysig igår, lagade taccos och kollade jättebra filmer, bland annat Bad teacher, Hahaha, fyfan vilken grym film. Slänger upp bilder snart, måste bara tanka in dem i datorn. Men jag är söt idag. Som alltid. HAHA.


Testing, attention please.

Yeah, testade rita lite med ritplattan! vad tycks? :D

Manhunter.

Ja. Är tydligen det nu. Stod det på svarta nagellacket... så, ah. Nejmen ah.
Har tänkt lite, jag är förjävla glad nu. Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Och om några dagar blir det lisseberg. Wöööh, jag älskar mitt liv.
Anyways, kollar family guy nu, season 1, episode 1. AWESOME. Haha.
Saknar min Rebecka. Min lilla söta blonda plutt.

Arguing with myself.

Yes, nu har världens bästa åkt för att jobba och jag sitter ensam i snygga jeans, underbar wesc t-shirt, en powerking sugarfree och kollar Jeff Dunham - Arguing with myself. Världens bästa buktalare förmodligen. Asbra! rekomenderar verkligen!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ah. Nu kommer nog ganska många bilder från Jönköping när jag har tid!
Var bara tvungen att uppdatera världen om hur grymt snygg jag är en lördagsmorgon!












Baby i have no stories to be told

Nu pallrar lilla jag upp till willys och inhandlar potatissallad till min och marios exklusiva middag. Avslutar allt med en söt cambild på oss.

28 Runaway

Blev en crazy shoppingrunda med habibi. Han fick en keps av mig, och jag köpte ett halsband, nagellack och ett par jeans till mig. Nu ska vi hem till honom så han kan packa sen drar vi tillbaka till mig!
Bra dag blir bättre.
Bilden på jeansen lägger sig snett, vet inte varför. orkar inte veta varför. WÖHPIDO.





Because you're worth it..

Äntligen klippt/färgat håret! För endast 1300 kr känner jag mig som en helt ny människa. WÖÖH. Det kostar på att ligga på topp som man så fint säger. Snart ska jag och min finaste älskling gå ned på stan en sväng, men rätt osäker på om min plånbok kommer låta mig köpa någonting mer.
Slänger upp en eller två söta cambilder på mig och mitt vackra hår.. fixade ögobrynen också, hell yeah!


Nästa station - skövde central... skövde central

Nu är vi hemma från Jönköping, ligger i sängen, och ska snart gå en sväng till willys och köpa något gott och sätta på en kalasmysig film. Det har verkligen varit jättebra hos Marios syster, och idag var vi på äventyrsbadet. Var nog precis det vi behövde, att komma bort från skövde några dagar och bara va. Och sen blir vi eventuellt ensamma i helgen och då blir det, hm... ännumera mys! har nog världens bästa pojkvän, eller... jag har världens bästa pojkvän. Han är helt fantastiskt! Här kommer några bilder, och nu ska vi som sagt pallra oss upp till willys. OCH! Cesar är nog förmodligen den finaste/största katten jag träffat.



My babylove'

Vaknade upp bredvid världens bästaste dag, och vi drar till Jönköping snart, så kommer bli en fet bildbomb på torsdag kväll! NU ska vi mysa lite till, äta och sen drar vi! Asbra!

My wonderwall.

Jag har världens bästa pojkvän. Jag fick en ritplatta! (!!!!!) size medium, är så jävla glad! Och så åker vi till jönköping till hans syster imorgon också, jättebra! Och hahahha, översta bilden, minen när jag såg/fatta vad det var.



P-p-p-poke her face

Måndagsmys + svampbob i väntan på att min älskade superMario ska komma och rädda mig från ensamheten! Men som tur är har man sälskap av världens bästaste kille (bortsett från Mario ) som vet hur man ser söt ut på kort.


Move along people...

Ida står i mitt fönster och skriker ut "My Moment" med hon.. ehum, rebecca black, HAHA. Vi är charmiga idag... vi är det.






Och så vidare....

En fin vän.

Eftersom det var min födelsedag så min fina vän ida ( www.iiden.blogg.se ) bjöd mig på en supergod glass på gräddhyllan. Polka, melon, daim, jordgubbssås och såntdär gosigt strössel med fina färger! Gillar denhär dagen mer och mer! Här kommer några bilder tagna med nya objektivet - och ja, jag är fullkomligt förälskad i vad jag och det kan åstakomma tillsammans!







Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång.

Nu kommer snart min lilla Ida, och ska bjuda mig på en födelsedagsfika! Det ser jag verkligen, verkligen fram emot!
Jag har kommit fram till att jag älskar "serieeffekten" på fotobooth! Lovely!
Kommer slänga upp en såndär outfit bild, är väl på tiden. Och! den t-shirten jag har är nog min favorit nuförtiden, fick den av min älskade storasyster.

MEN!
Det jag ser fram emot allra mest är när min älskade mario slutar jobba vid 4 och kommer hit, och den kramen jag kommer få, fysjutton vad jag serfram emot den! En såndär kram han bara kan ge!

Nu ska jag återgå till Svampbob och njuta av "min stora dag" som man så vackert säger!




Yabawaba-daaaa.

Nu firar vi den mest enastående grejen, som bara händer en gång på en hel livstid, med en varm dusch, en varm, skön, lång, underbar dusch. Rätt onödigt inlägg när jag tänker efter... men what the hell, någon stackare kanske råkar bry sig! Haha, oh lord i'm so hardcore i sidbena.

HELL YEAH.

Åh, jag älskar mitt liv, mitt 17-åriga liv. Mami unt papi kom in med paket typ vid 7... när jag har sovmorgon... Haha, nejmen ah, fick en bok som verkar superbra, Blondie heter det, anyways... sen fick jag ett macro objektiv (!!!!!!) som jag velat ha forever typ. Är asglad nu och ska väl snart upp och duscha, sen exprementera lite med det, och sen kommer Mario när han har slutat jobba!!!! Dagen kan bara bli bättre! Släger upp en söt godmorgon bild på trött tjej med tuffa stjärnor i bakgrunden typ. Oh, i'm so awesome.


Vad vill du veta om mig, fråga bara, jag berättar vad som hälst.

Åh, gud, nu är jag hemma efter en prommenad med Julia på kanske 2 timmar. Pratat om allt mellan himmel och jord, och gud vad jag behövde detdär. Hon är en kanontjej och jag tycker om henne som sjutton!

HAHAHAHAH.

HAHA, aw, plutten då.

Wabadaba wow.

Fick nyss världens rödaste plommon.

African queen.

I love u.







Istället för ljud.

Jag är enormt uttråkad - jag är ensam - jag saknar mario - jag längtar tills imorgon - jag älskar pepsi max.




Så du stod givakt med din rygg rak och tog 400 slag.

Morgon. Det är nu söndag och klockan är 10.19, och det är mindre än ett dygn kvar tills jag fyller år! Wöh, askalas.
Och en sak, som inte alls är så vanligt, så det kommer nog komma som en chock -  Det regnar.
Ovanligt. Idag skulle jag eventuellt träffa Julia. Men änsålänge är Ida kvar. Pardeeeyyy.
Snygg brud igårkväll som prova extrem sidbena.
så jävla fult :D

Keep blowin' kisses cuz' you're flirtin' with death.

Kom alldeles precis nu hem från en mysig fika på Pim's med Ida, Julia och Albin, trevligt folk detdär. Nu blir det strax mat för min del.

Saknar min Mario så otoligt mycket, så mycket att det gör ont. Jag vill ha honom här hos mig, nu, alltid.



My own Super Mario.

Ja, om det är någonting jag kommit fram till så är det att man inte alltid uppskattar och ser hur underbart någonting kan vara. I mitt fall så är det Mario. Han är den enda människan som verkligen förstår mig till 1000. Han som stannar upp och håller om mig när jag är som stressigast, som vet hur jag mår när jag inte ens vet att jag visar det till det yttre eller är medveten om det själv. Att ha någon i 14 månader har varit med bästa  som har hänt mig. Att ha en andra häft, på riktigt. Jag har aldrig fattat det där med " du är mitt allt " innan, men nu är jag helt säker på innebörden. Han har varit det absolut största i mitt liv i snart 14 månader och det går inte beskriva hur glad jag är att jag har honnom. Jag förstår verkligen inte hur någon annan människa kan ta så stor del av någons liv. Men han är den speciella Killen med stort K. Han jag inte kan få nog av, han jag tänker på hela tiden under dagen och drömmer om på natten. Han som får mig att le när allt är som värst och han som kan få mig att skratta när jag gråter. han som alltid får mig må bra. Jag har nog aldrig riktigt skrivit så mycket om honom, och det står inte så överdrivet mycket om honom, men det är för jag är med honom mestadels av tiden, och orkar inte blogga när jag vill ta vara på tiden med min älskling. Han är min alldeles egna super mario. Min egna polski som gör varje dag till den bästa.


Walla walla wööh.

Bloggen är under ombyggnad, var god vänta ett tag... tills den är klar... och ultimat.
PEACE OUT
:D

Allt allt allt kommer till den som vågar vara rädd.

Nydushad, nya kläder, inköpta igår, parfym, nu äre snart dagt att pallra mig ner till stan och möta min lilla pluttis Ida! Kanon. Nu sitter jag för övrigt och skriker med på kent låtar, dricker powerking sugarfree och njuter av livet. Nanana..


Det finaste som finns.

Har sovit hos min älskade Mario i en vecka, och det har verkligen varit kanon. Han är bäst utan tvekan, han är såpass bäst att jag köpte en t-shirt åt honom. Jag är en bra flickvän! Nejmen ah, snart blir det även Liseberg och eventuellt jönköping. Perfekt pojkvän - Ohja! Har verkligen aldrig älskat någon i jämförelse mot vad jag känner för dig, min alldeles egna super mario <3


Cuz' you are my african queen.


I know you are just brighter than the moon
Brighter than the star, I love you just the way you are.


Måndagen med min Nadja var bättre än jag trodde, har saknar dig som sjutton och du är helt fantastisk. Min lilla african queen, ser ut som en äkta afrikan nu med dreadsen också, kommer kanske bättre bilder sen, beronde på om jag orkar. Iaf, du vet att jag tycker om dig som fan gumman.


RSS 2.0