Sméagol is kind of a catch.

Nejmen. Här sitter jag, ännu en gång med hårfärg i håret och kollar sagan om de två tornen och dricker fanta. var ju en kortdag, så har hunnit med härliga promenader i solen med älskade vovven. Nu har jag även målat naglarna och nu väntar jag på att mami ska komma hem och laga mat åt mig sen blir det väl att mysa framför tvn och sånt! Är btw fortfarande överexalterad över flytten ( 2 månader och 3 dagar kvar ), liksom, fixa ett helt nytt rum som jag vill ha det, åh, åh, ÅH!!!! Nu ska jag plocka i ordning på rummet lite och sen kanske rita. Dunno' får se hur allt blir. VAMPIRE DIARIES PÅ FREDAG BTW...(!!!)
Slänger upp en bild på världens vackraste.

Babylove.

Har varit med älskling hela hegen, det var verkligen underbart. Var i tidaholm hos hans mamma och ah, grillat och cyklat och allt. Kattungarna var verkligen grym söta, seriöst, tre dagar, åh jag blev lite smått förälskad. Bara lite.. hah. Efter mami&papi hämtat mig hos mario blev det att dra och kolla lägenheten igen, eller ah, första gången för mig och den var grym på alla sätt! Nu sitter jag och chillar och kollar vampire diaries, och eftersom jag har världens bästa mami så beställde hon böckerna till mig nu. Kalas.
Här kommer några awesome bilder från helgen.

Åh åh åh.

Jag är så jävla grymt glad. Nu är det klart! 1/6 flyttar jag, mami och papi in till stan! Så grymt peppad. Kommer bli så grymt. ÅH. Pepp som as och allt!

Utmattad.

As the rubrik säger. Helt slut. Men men, idag har jag iaf hunnit vara med Nadja en sväng efter skolan, sen blev det att dra till mediamarkt och kolla på hur älsklingen har det där, och efter det så blev det en sväng på stan med albin och hitta snygga skor åt honom + en tröja, sen bjöd han mig på en kopp kaffe för att jag är bäst, samtidigt som han spanade in varenda bruds röv. Hah, knäpp kille detdär. Men men, imorgon blir det skola och så, men på onsdag är det studiedag(!!!!!!!) och min babu kommer sova hos mig på tisdag - onsdag. åh så underbart. längtar som attans. Men nu kände jag att dethär blev ett väldigt långt onödigt inlägg, och nu ringde baby på skype så, ah, sen blir det vampire diaries! Asbra. Peace outttt.

Kaffe och ett grönt prickigt äpple.

Åh gud vilken härlig helg det blev. Lördag söndag blev det massvis med mario + inslag av gymmet, maxi och hårfärgning - yes, jag är brunett nu, fyfan va gött. Nu sitter jag och pratar med baby på skype, äter äpple och dricker kaffe. Livet är underbart, allt går så jävla bra! Älskar livet. Saknar skolan, saknar gymmet, saknar allt. Hah, kanon!

Min låtsasfru

Alltså, hade verkligen roligare än jag haft på länge. Lina är en underbar människa. Hon är så oberoende från andras åsikter och bryr sig helt enlekt inte om hon inte gillar samtalsämnet. Underbara, dryga, fina människa! Bion var asrolig och garvade som as flera gånger. Efter bion var slut så blev det att dra ner en sväng till Gh och spendera en timme med min underbara och perfekta pojkvän. Så hög på livet. Så glad. Allt är bra. Slänger upp en gammal as fin bild på skönheten evelina stenhård.

öoseirghoeösirg. så lack.

Så jävla lack. SNö?! amen va?! trodde det hade räckt med det men nej nej, kom tillbaka och försör för alla. göre bara. fine.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och sura medans jag kollar vidare på vampire diaries.

16-03-11

‎9 månader. 273 dagar. 393 120 minuter.
Fyfan vad tiden går snabbt. jag har aldrig älskat någon såhär mycket, det är helt galet. Varje gång du ler mot mig så blir jag fortfarande knäsvag. Du får mig att vara så jävla lycklig, som ingen annan. Allting är perfekt när jag är med dig. Du är det bästa som finns.
Mario Ludwinek, jag älskar dig.


Moa aka. moviestar.

Hah, då har man varit med i tv då. kul.
haha, garva som fan. men men, det var ju en upplevelse.
skolan snart.
peace out

2011.03.14.21.54

Snubben var ju kunglig.

La bohème

Lördagen var ju tänkt att jag och mamii skulle gå på musikalen rent, och 30 minuter innan vi skulle åka spydde stackarn', så det blev jag och mario som fick gå istället, ochd et var ju inte speciellt dåligt det häller, alltså, WOW. Den var så grymt bra, härligt många svordommar, grym energi, ja, allt. Så efter 2 timmar av garv ovh 45 min snyftningar så blev det att bege oss till gh för att invänta bussen. Efter det så blev det att dra hem till mario och mysa till 1000.

Stan.Maxi.Buss.Banan.Te.Mys

Ja, det var så min fredag såg ut, träffade Hilda (www.hildap.blogg.se), och det var riktigt mysigt. Inte gjort det på ett bra tag, och fyfan vad jag gillar bruden. Hon är så grymt söt. Vi hade jätte trevligt, fikade, kollade kläder, åkte till maxi, sen drog hem till mig och åt banan och drack te. Riktigt mysigt blev det. Hilda är mysig. Slänger upp en bild på skönheten, odjuret fastnade inte på bild under fredagen.
Peace out.

T-t-t-tidsfördriv.

1. När grät du senast? Ojdå, det har jag faktiskt ingen koll på, mår jävligt bra nu.
2. Har du lätt för att bli kär? Hm, Ibland, ibland inte, beror på killen.
3.Vilken låt är bäst just nu? Mumford & Sons - Little lion man.
4. Är du snål eller generös? Både och, beror väldigt mycket på vad det gäller.
5. Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel? Jessica Biel i sånna fall.
6.Vilken är din absoluta favorit godissort? Oj, Dumle ligger nog rätt högt upp.
7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? Beror helt och hållet på sälskapet. Men jag är nog ganska öppen och framförallt ärlig.
8. Vad tar du med på en fest? - Jag festar inte, hah.
9. Har du ett bra självförtroende? -Nej det skulle jag nog inte kunna påstå.
10. Nämn tre snygga kvinnliga modeller. - Jag har ingen som hellst koll på det, men Twiggy är ju rätt grymt snygg som ung.
12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Man säger väl som det är och vad man vill antaglingen.
13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Eminem, lätt.
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Emma Arinell
15. Hur ska du fira alla hjärtans dag? - Firade med baby.
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - radhus tror jag att det är.
17. När drack du alkohol senast? - Oj, väldigt, väldigt länge sedan.
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Sony Ericsson
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad.  Kaffe, böcker, Mario.
20. Bästa boken du läst? - Blir nog fan Sagan om ringen, eller Bilbo.
21. Nämn dina närmsta vänner. - Oj, Nadja Olsén, Emmie,Sofia Andersson, Hilda, Hanna, Madde och Mario.
22. Vad har du för planer för denna dagen? - Gymma
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Pluggar.
24. Hur många barn vill du ha? - 2, fast vet ju inte direkt hur framtiden kommer att se ut.
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Ja, det har jag. Inte älskat någon annan lika mycket som jag älskar min pojkvän nu.
26. Vilka länder har du besökt? - Danmark. Hah.
27. Nämn 3 saker som gör dig riktigt arg. -Folk som ljuger, djurmisshandel och när kaffet är slut..
28. Brad Pitt eller Orlando Bloom? - Orlando lätt.
29. En typisk utekväll för dig, hur ser den ut? - Utekväll? Ah, det är väl typ en fika eller bio då.
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv?- Jag är väl inte rätt person att dömma dem? Det är ju givtvis upp till var och en vad man vill göra, men rätt ballt att dem vågar.
32. Film hemma eller bio? - Beror på sälskapet.
33. Vem fick du senast sms av? -  Mario.
34. Vem ringde du sist? Världens bästa Mamii.
35. Hur är ditt humör just nu? - På topp pga Nadja och en kopp kaffe.
36. Om du fick ändra en sak på ditt utseende, vad skulle det vara då? -En sak, hah, går inte, skulle nog vara en hel renovering.
37. Är du i någon form av förhållande just nu, dejtar, kk, tillsammans? - Jag är i ett underbart förhållande med en kille som får mig att bli knäsvag varje gång han ler mot mig.
38. Är utseende viktigt för dig? - Ja, på mig själv ja, men kvittar lite på andra i min närhet.
39. Hur många konserter har du varit på? - Oj! för lite, hah, men typ, 5 eller något.
40. Något du inte kan leva utan? - Min familj, min hund, mario, vänner, hah, mobilen.
42. Tycker du att folk kan och ska se upp till dig? - Det är väl upp till var och en, men jo, alla skulle nog behöva vara sig själva.
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Inte som 17åring direkt, men i framtiden kanske, vem vet?
44. Vad tycker du om adoption? - Alltså.. det är ju en grymt bra möjlighet för folk som inte kan få egna barn?
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Beror på åldern, om jag hade varit tillsammans med en 27 åring hade det varit lite konstligt, men det är 10 år mellan mamii och papii, så det är ju ok om man är äldre.46. Trivs du med ditt liv just nu, eller du vill göra några ändringar? - Jag trivs bra faktiskt, livet leker för tillfället.
47. Hur länge varade ditt längsta förhållande? - Det har varat i snart 9 månader.
49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Öh, jag är inte lik någon, tror jag inte?
50. Nämn 3 saker inte många vet om dig. - Att jag läser väldigt mycket böcker, både på svenska och engelska. Jag har utväcklat ett litet beroende av kaffe just nu. Jag bryr mig inte ett skit om vad andra säger/tycker om mig.


sigh no more.

Nyss kollat film med mamma, raise your voice med hillary duff, skön film. Taggar väldigt mycket inför imorgon, blir ju att träffa hilda, var ett riktigt bra tag sedan, så det kommer bli asnice.
Men men, har hunnit med rätt mycket idag, blev en snabb-fika med Nadja Karlsson idag, asskön brud, och sen chillat och sånt tufft.
Men, hah, nu blir det att lägga sig och läsa sagan om ringen!

07.01

Snart blir det att åka till skolan, för jag är såpass lat att jag inte orkar ta bussen så får helt enkelt åka med mammut. Jag är glad idag, väldigt glad faktiskt, ingen aning om varför, men nu, med en kopp te i handen så känns det bara som om skaer kommer bli bättre. Riktigt bra dag idag.

Roll away your stone

Efter 3 koppar kaffe och en banan är jag iallafall halvvägs till att vara pepp inför skolan. Dock bara tre lektioner.
Sitter förövrigt och toksjunger ashögt och hoppas att grannen inte vaknar.
peace outttt.
och vill troligtvis ha en sån sköning när jag blir en stor tjej.

Weep little lion man.

Pigg tjej bloggar 06.53. Idag händer väl inget speciellt, eller jo, Mario kommer ikväll!! sover över gör han också för den delen. Taggar. PÅ fredag blir det att träffa Hilda också, inte gjort på ett bra tag, och på lördag blir det "konsert" med mami. Menmen, nu äre jag som ska kila iväg till kaffemaskinen och mingla lite.

Dress me up, make it tight, i'm your dolly'

Eftersom jag har grymt mycket att göra och så, så slänger jag upp några söta egobilder men inslag av bebis.






You think you're cooler than me.

Har verkligen varit en grymt bra helg. Nu kom nyss jag och Mario hem från kusin Majas 12 års kalas, trevligt, haha, Mario fick träffa hela tjocka släkten. Igår drog vi in till stan och kollade runt, köpte två linnen på Carlings och sen så blev det att vänta på Albin och sen dra hem till mario och kolla film. Idag har vi även hunnit med en sväng på maxi och mario hitta ett par asfeta skor.
Summa sumarum ; Kanon bra helg.

I'm in love with a fairytale

Jag har världens bästa pojkvän. Nyss när hon kom hade han köpt en parfym till mig. Åh, så underbar.
Nu blir det fortsätta kolla på solsidan och mysa.
peace out.

I've got a feelin'

Bra dag. Blev emmie efter skolan som sagt. min allra bästa vän.
Emmie, jag älskar dig mer än vad du förstår.

RUBRIK

Sitter på texten nu, och sen vid 10 i ett kilar jag iväg mot partaj, typ, för ska nämnligen på visning med mamu och papu. Sen när vi slutar blir det att dra raka vägen till emmie. Bästa emmie. Min bästa vän. Saknar verkligen henne som fan. Visste faktiskt inte att man kunde behöva en person så grymt mycket.
Peace out.

True story bro




Keep winkin' and blowin' kisses, cuz' your flirtin' with death

I brist på annat fixade jag en ny header. För skojs skull. NU är det iaf jag som har tråkigt på multimedian så det blir att terorisera tysken(madeleine) lite.
peace out.

That boy’s hot enough to melt hell, burn Satan too
Fry his ass and put his ashes back together with glue
See you can hate him, he don’t blame you, frankly he would too
This game could ill afford to lose him, how bout you?


Inte lite paj; paj som en tårta.

Nejmen tjah. Tisdag morgon är väl seg som vanligt, men iaf, han inte skriva mer igår, men det blev iallafall en toppendag med Madeleine ( www.riieckmann.blogspot.com ) och jag köpte en skitsnygg grön hood på carlings och en fet "jacka" på HM. Rätt nöjd ändå. Nu blir det att återgå till ingenting på multimedian.
Slänger upp en bild på jackan.
Peace out.


RSS 2.0