c00l_giRrl.nu

Japp, här sittar man ännu en gång. uttråkad till 1000. Men dock inte så mycket längre. Var ju planerat med utvecklingssamtal idag men så blev det inte för ah, så blev det bara inte helt enkelt. Så nu är det jag (några skivor rostat bröd,lite cola och några tvprogram senare) som ska ta bussen in och gå på stan med Madeleine, ja, hon är tysk. HAH, ne, skoja bara. Men i alla fall, bloggar kanske ikväll. om jag har lust typ. Men men, här kommer några bilder på hur ganster jag är idag.
Extremt fina seriösa bilder. Yesbox.




Soulmate

You've got troubles, well I've got 'em too
There isn't anything I wouldn't do for you
We stick together and we see it through
You've got a friend in me
You've got a friend in me 

Some other folks might be
A little bit smarter than I am
Bigger and stronger too
Maybe
But none of them will ever love you the way I do 
It's me and you
And as the years go by
Our friendship will never die
You're gonna see
It's our destiny
You've got a friend in me





B-b-b-bowling

Så jävla grym dag igår. Bowlig med ett gäng asgoa personer, Emmie,Jonas,Patrik,Hampus,Anders och Robbin. Var riktigt kul, och jag fick typ, en strike iaf. och kom sist. Men men, någon måste ju ta den platsen också. Sen framåt 11 var patrik bäst och skjutsade hem mig, och sen fick jag även förmodligen sveriges snyggaste keps av patrik. Gårdagen kunde inte blivit bättre, och idag blire eventuellt att träffa emmie, men man vet ju aldrig.
Några bilder blev bra iaf, hah, blend dom 176 som blev tagna. Jag ser dock ut som ett miffo på varje bild men men, gött att bjuda på sig själv. och hah, ny favoritbild på emmie, näst längst ner, så underbar!

sextondefebruaritvåtusenelva.

Inte hunnit blogga sådär jätte mycket, men nu har jag iaf tid, 20 i 10, hah.
Onsdagen blev jätte mysig, 8 månader med mario, det blev middag på Wallemans och sen bio; Sanctum, som var riktigt bra faktiskt. Och smidig som jag är lyckades jag spilla dricka över hela mig innan filmen ens han börja. Efter filmen så blev det att dra hem till mig, kolla lite film sen slockade jag ganska fort. Jag älskar mario. om någon ville veta.

klart som fan att den är bra

Du bara river ned och förstör,
jag förstår inte ens hur du gör.
Hur du lyckas förminska mig,
få mig att verka helt obetydlig för dig.
Mina tankar, känslor och åsikter spelar inte längre någon roll,
på hur jag kommer reagera har du ingen koll.
Du verkar inte heller bry dig om vad som händer,
hoppas fan att den här skiten vänder.

Du har ett sätt att bara glömma när problemen tränger på.

Blev ännu en bra dag med emmie. Lagade mat till henne sen käkade vi och kollade på trassel. HAH! fyfan vilken bra film. Sen muppade vi oss framför datorn och sen bar det av till henne för smart som jag är glömde jag min mobilladdare där igår. Och nu sitter jag ensam och småsjunger lite Winnerbäck och dricker Blue Keld. Mumma. Nu ska jag iallafall googla efter ett place där man kan köpa ett liv.
peace out.


Du och jag döden

Och jag såg dig springa över skaren
I jakten på din sagolika vy
Och du lärde mig att fullständigt försvinna
In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du gör

Och där kommer dom jag ser dom mellan träden
Snälla kan du hjälpa mig att fly
Deras ögon är som mareld över världen
Jag kryper där i askan fågel Fenix född som ny




I döda vinkeln ser jag allt du gör.

Hänt rätt mycket i helgen faktiskt. Ullared med mario i fredags, det var riktigt roligt faktiskt, aldrig varit där innan, så ja, köpte dock bara mjukis,parfym och sims3 nattnågonting, och sen fick jag en annan parfym + en tröja av världens bästa Mario. Min egen super mario. Jag älskar dig mario, jag hoppas du vet det.
Idag har det varit en toppendag med Emmie och Jonas. Kollat filmer och käkat pizza bland annat. Nu är jag fett trött och ah, blir förmodligen att lägga sig inom 10 minuter.
Och smart som jag var hade jag inte kollat ordentligt när bussen skulle gå så jag antog att den skulle gå 18 över. men gjorde den det? Nej. Å det blev att prommenera från ica vid hentorp till heneporten, sen var papi snäll och hämtade mig. hah.
Och Emmie, behöver jag ens förklara hur mycket jag behöver dig? Du vet allt, du gör allt, du är underbar. När inte någon annan finns så finns du. Bästavän, som du sa, tills döden skiljer oss åt.

RUBRIK

Ännu en seg blockdag. Foto i en evighet.
Har sjukt tråkigt och är fett trött.
Anyways, slänger upp några bilder från en minimoa.



Saints & Mortals

Japp, här sittar man pigg och glad (iaf glad) klockan tjugo över åtta en tisdagsmorgon.
Gårdagen var riktigt jävla kul. Blev att dra hem till Linn efter skolan och åt och försökte hjälpa henne med sims, men det gick inte speciellt bra så det blev att ta första bästa buss hem till mig och äta blåbärspaj med vaniljsås. Sen blev det faktiskt lite plugg.
Senare drog vi in till stan och checkade Carlings lite där jag köpte en askalas tröja ochefter det tog vi en fika medans vi inväntade Emmie som lyckades spilla ut hela colan över bordet. Hah. Riktigt bra dag.
Nu ska jag iaf återgå till pluggandet till provet later.
Bilderna är från Linns blogg - www.leyni.blogg.se





RSS 2.0