Så mycket bättre.

Den här dagen har varit så grymt bra. Det var planerat att Jag, Hanna och Amanda skulle hitta på något idag, men även Kajsa och Johanna blev lockade så det blev att alla utom Amanda pallrade sig hem till mig, gick ut med vovven och sen satte vi oss i köket och bara pratade. Efter typ 15 min kanske kom Amanda, och då fortsatte vi prata tills vi bestämde oss för att förflytta oss till Rådhuscaféet, där vi återigen pratade. Sen blev det willys för att inhandla lite energidrycker, sen drog vi hem och kollade pocahontas! Det var så oerhört skönt att bara prata om allt mellan himmel och jord. Så jävla härligt umgänge! Mariestads lätt skönaste brudar + Amanda som råkar vara skövdes skönaste brud! NU ska jag kolla House och städa lite.

wabadaba hey

Dagen har varit asmysig. Slutade runt två och då följde två fina brudar med mig hem, nämligen Amanda och Hanna. Jag var lite sådär småbäst och gjorde våfflor! Sen när dom var uppätna fick dem kila tillbaka till skolan. Då blev det att fixa iorgning och städa lite och sen blev det att pallra mig ned till stan och möta upp Jennifer. Efter några affärer blev det slutligen my place och mean girls 2 som gällde. Nu ligger jag i sängen i marios stora tröja och kollar House.

That boy is hot enough to melt hell

Hell yeah, mitt cd omslag. This is how i roll!

Lots of laughter

Ja, det blev en riktigt rolig dag. Rebecka är ju bäst, min lilla Bleckis. Anyways, Bleckis sminkade mig, och jävlar vad förvånad jag blev, det blir så jävla fint. Är fortfarande i chock. GALET duktig är hon. Nu sitter jag och kollar film från lady Gagas Monster Ball tour, hon är galet bra! Slänger upp en söt bild jag men våld snodde från Bleckis blogg. Ser måttligt smart ut också.. haha!

Yeah right

Sovmorgon. Like it alot. Sitter och sjunger lady gaga och dricker kaffe, awesome. Idag blir det ambasadör igen med Bleckis i Mariestad. Anyways, nu ska jag sjunga halsen av mig och dansa lite.

Breaking dawn.

Yes, nu är den sedd. Den var så grymt bra. Toppade verkligen mina förväntningar, helt klart. Dock lite besviken på vissa saker som var as-stora i boken men som var helt utbytta. Men men, den var asbra annars!
Nu har jag fixat en kopp kaffe och nu ska jag faktiskt stänga av datorn för idag och krypa ned i sängen och läsa lite!

Badass

Alltså, haha, jag dör lika mycket varje gång, den är så oerhört klockren!

This is how we do it

Yes, nu har jag varit superduktig och städat hela mitt rum. Storstädat, slängt all onödig skit och höll på att få en hylla med typ 30 tunga böcker över mig. Kul. Blev skiträdd och fick en halv hjärtattack. Men nu är jag back in the game och ska spela sims!

A place called home.

Ja, dagen har varit kanon. Slutade 11 istället för 4! Så det blev att spela sims och kolla tv, sen vid 4 gick jag iväg för att möta Jennifer, vilket började med en fika på rådhuscaféet, och slutade med massa tjöt och youtubeklipp hemma hos mig. Det var så otroligt skönt, och det kändes som förut, verkligen inte som att vi inte umgåtts på över 2 år, utan det bara fortsatte där det slutade. Anyways, har kommit fram till att en av mina fiskar har folkskräck. Han visar sig aldrig när andra är här, men nu syns han minsann!
Anyways, nu ska jag krypa ned i sängen och sakna min Mario!

Are we there yet?

Yes, redy for school. Dricker julmust och småsjunger till bra musik. Lång dag i skolan idag, men det får gå. Nu ska jag springa och leda reda på ett par strumpor.

Apotekarens Julmust:LIGHT

Sitter och myster hos världens bästa. Har precis ätit supergod ugnspankaka och dricker julmust, lite tidigt för sånt, men det är så gött! Eftersom Mario är klart bäst så hjälper han mig att instalera sims 3 på skoldatorn, utan cd-läsare. Moget att ta bort den.. Anyways, nu ska jag förtsätta med att njuta av helgen. Slänger upp bästa bilden. Från typ sommaren. Då det var varmt...

11:11

Yes, den 11 November, 2011, klockan 11:11. Make a wish.


They say the home is where the heart is

Har fårr en uppenbarelse. Jag ser ut som en asiat i linserna. Gud så badass. Anyways, ligger och njuter av morgonkaffet, skön musik rullar på i bakgrunden, det är fredag idag, kan man vara något annat än lycklig? Nej. Precis.Fredag betyder helg, och helg betyder Mario! Ska äta hos systeryster idag också! OCH, det är fredag, dvs VAMPIRE DIARIES. Aja. Snart ska jag väl pallra mig upp till vår älskade skola som är så bra placerat uppe på en stor kulle och alla trappor, så lovely!

Sorry bout' that

Fick sluta lite över 12 istället för halv 3, så härlgt, när jag kom hem fick jag för mig att leka lite med smink, och här kommer resultatet, i'm so fabolous.
Up next: En stor kopp med underbart kaffe och några avsnitt House MD.

Different kind

Yes, nu sitter jag här som vilken vanlig trosdagsmorgon som helst. Linserna är redan i och morgonkaffet står på framför mig. I bakgrunder hör man Bon Iver tralla lite på skinny love. Jag och Bleckis var ambasadörer igår, och representerade media när 96:orna gick runt och kikade inför deras val. Det var faktiskt roligt, no waste of time so to speak!

Badass.

Yes, vi är awesome.

If it matters, max it.

NU har samhällskunskapen börjat, och jag, Maja(Tysken)Schein och Johanna jobba med vårat kära parti; Socialdemokraterna! Kommer bli riktigt trevligt detdär. Anyways, jag klagar inte, har min pepsi max och trevligt sällskap! Slänger upp några ytterst fina bilder på klassens kära lilla tysk och mig. Hon ahr btw en kanonbra blogg som alla borde kolla in; majaschein.blogg.se.

The only exception.

Ganska så snygg har jag hört. Odlat den helt själv. Är stolt.

Keep my soul my head's not coming back

Tes, pigg tjeje sitter i soffan och lyssnar på skön musik och dricker kaffe. Har ju sovmorgon idag till halv 10, men det betyder inte att man inte kan gå upp halv 7 ändå. Men nu ska jag fylla på min tomma kopp och fundera på vad jag ska ha på mig idag. Sen mata mina små fisches.
Efter skolan ska min lilla Beckis följa med mig hem en sväng och efter det ska vi till stadshuset och berätta för alla nior hur bra media är. Badass.

Just last the year.

Har totalt fastnat för denhär låten. Birdy's cover på Bon Iver(som givetvis gör låten mycket bättre).
Hittade den i Vampire diaries, så, tack gode dug för vampire diaries.
Slutar om 4 minuter, och då ska jag minsann pallra mig hem och ta hand om min älskade mami som är lite sjuk idag. Hon är bäst.

Symboler.

Yes, nu sitter jag i mac-salen och ritar lite för att komma på ett så fint kallat mönster till illustrations-uppgiften. Känner mig otroligt uttråkad. Är trött, orkar verkligen ingenting. Vill bara hem och sova, eller i alla fall ligga i soffan, slappa och kolla vampire diaries. Aja, nu ska jag återgå till mitt normala liv.

It's all about the coffee.

Japp, nu sitter jag här, linserna i, håret bortstat och nu även uppsatt, väskan packad, kaffet druckit, tänderna borstade. Jag är för bra. Så snart är det jag som ska pallra mg hela vägen bort till skolan. Hah, 4 min... Anyways. Saknar Mario, som vanligt. Men nu ska jag springa runt och hoppa lite.

I en stad där ingen längre bor.

Måste bara säga en sak; Jag älskar mitt liv nu. Allt går så himla bra nu för tiden. Jag har verkligen världens absolut bästa pojkvän. Det är så. Jag har tillbringat helgen innan lovet och lovet med just min bästa Mario, och gud vad jag har mått bra. Han är bäst. Och nu, snart så har vi varit tilsammans i hela 17 månader. Det är ett år och 5 månader. Helt galet, och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. MIn lilla plutt.

Webbdesign med Hanii.

Yes, nu sitter jag bredvid fina Hani som alla måndags eftermiddagar och har Webbdesign. Slutar om 30 min och då ska jag pallra mig hem och kolla Vampire Diaries.
Har fixat bloggen lite, pillat med designen, yes, det får duga.
Hanii är gosig, ( www.hannalthor.blogg.se ) och nu ska vi fortsätta babbla lite strunt.
Slänger upp en söt, nytagen bild på lilla mig med nyfärgat hår och med mina nya superbra bruna linser i!

RSS 2.0