If Heaven and Hell decide that they both are satisfied

Väntar på baby. Haha, han ska sova över, så jag kan ju bara räkna med en minst sagt underbar kväll, with the love of mine.
Aja, nu ska ja plugga lite till, åh han borde komma nu snart, any minute!!!
Pepp tjej här!
jag älskar förövrigt mitt liv.

Seize the day

Nu längtar jag verkligen,verkligen, VERKLIGEN tills nästa helg. Blir att ta första bästa tåg till gbg efter jag slutat och träffa älskade,bästa hanna. Verkligen bästa hanna i hela världen.
Ikväll blir det att fira mami, som fyller år, OCH jag byter nog nummer idag, skaffar tre, asnice.
aja, datorkunskap nu, och nu ska vi leka lite med flash, haha, reklambanner påG.

Mario kart love song

Finns två saker jag verkligen ser fram emot.
Träffa mario nu, om 30 min typ, sen träffa hanna.
Verkligen as underbart.
dock blir inte det hanna förens 3 dec, men åh, jag räknar timmarna.

Oh how i adore you.


Telefonjack...

Ah, byter till tre idag.
Dvs.. nytt nummer.
Skriver sen.
fett.

Hej neger.

Varit en slapp dag. Vaknade hos bästa mario och traskade iprincip direkt till bussen. Har väl inte hänt sådär speciellt mycket hemma sen, bara spelat lite harry potter, ätit rostat bröd, druckit te och läst.
Nu, klockan 10 i 9 är jag väldigt trött och jag har huvudvärk.
Så, nu är planerna att krypa ner i min varma säng med ett kallt glas vatten och läsa tills jag somnar.
Inga pengar på mobilen heller, inte ens gratis sms. Och nu snarast kommer jag byta nummer också, så, ah.
I allafall, off to bed.
Och hah, måste verkligen färga håret snart, ser ju helt knasig ut.
Hej neger.

Åh.


So beautiful.

Blev inget med Hanna, synd där, men istället så blev det kickassawesome dagar med mario. Fredag-Tisdag, så underbart. Nu har vi, eller ah, han fixar min dator, nytt moderkort, nytt grafikkort och sånt, sen windows 7 på det.
OCH nu funkar nyaste msn, inte bara det allra första, HA, jag är överlycklig. Vi har förövringt 5 månader idag, tiden går rätt fort, 5 månader, hah, det är 212 dagar. Tvåhundratolv dagar med världens bästa mario, min egna super mario.
livet leker <3

07.42.12.10.10

Morrrgon.
Rätt över speedad och glad och allt är bäst i världen, hanna panna bäst i universum kommer från gbg hit över helgen, inte träffats på ett bra tag. 3 månader typ..
Iallafall, så det är jag som kommer vara rastlös i skolan och sen blire att vänta på hanna i stan tills halv 6, får väl underhålla mig med en kaffe under tiden.
Banan är förövrigt underskattat, asgött ju.
Ja men nu ska jag iallafall ta på mig lite mer kläder och sedan traska ut med min lilla vovve.
peace out.

Hjärtat sitter utanpå

08.32.
Jag är trött som as.
Om ca en kvart äre dagt att gå till bussen och slå ihjäl tiden med hjälp av musik. Daniel Adams-Ray är bra, faktiskt, riktigt bra. Speciellt förlåt att jag aldrig sagt förlåt. Riktigt bra. Men peppar lite för att sluta skolan sen, då blire ju att hjälpa emmiebästivärlden att vara barnvakt.
Aja, nu har jag plattat håret, målat naglarna, druckit te, borstat tänderna och klätt på mig.
I'm off.
Peace out


back in the days.

I still can't believe you're gone

Skolan var rent ut sagt förjävlig idag. Direkt när man kom till mediakorridoren kändes det. Det stora hålet bara gapade. Man kände direkt att allt var fel, upp och ned, och alla visste om det. Första lektionen bestod av att rektorn och kuratorn kom in och berättade det alla redan visste. Att Julian Nilsson hade avlidit i fredags. Julle är död. Alla visste om det, men sanningen kom som en käftsmäll. Att få höra det av rektorn var så mycket större än att läsa det på facebook. Det var så oerhört konstigt att veta att Julle aldrig mer skulle sitta i korridoren på morgonen, att Julle aldrig mer sulle stå i kafeterian och ha två burkar coca cola i handen och väntade på att få betala. Aldrig mer. Julle, jag kände dig, men inte lika mycket som jag önskar att jag gjorde. Du gjorde ett intryck på varje människa du träffade. Om man skulle fråga tror jag 80% av alla i media skulle veta vem du är.. eller var.  Du var underbar Julian, ha, Julle, förlåt. Humor på hög nivå. Jag kommer sakna dig. Verkligen jätte mycket. Julle, du fattar inte hur många det är som kommer det. Mer än du själv tror. Jag hoppas verkligen du har det så jävla mycket bättre nu, vart du än befinner dig så hoppas jag att du kan känna dig lycklig, att allt känns bättre än vad det kändes här. Men jag önskar att vi alla fick chansen att säga hejdå, ett riktigt hejdå.
Imorgon kommer det hållas en minnesstund för dig.
Folk bryr sig verkligen.
Låten är för dig jullebulle, jag vet att du älskar den.
Rest in peace.

Super mario

Japp. det är precis vad han är. Super. Bäst. Underbar. Och framför allt, min.
I helgen bestämde sig mina kära föräldrar sig för att lämna mig ensam och åka till stugan. Dvs, var med mario ensam hela helgen här hemma och bara myste sönder. Det var grymt mysigt, kollade på riktigt bra filmer, bland annat Space Jam, riktigt rolig, sen grown upps, och sen någon serie från 05 med Mikael persbrandt, Medicinmannen, SJUKT bra. Har varit underbart att bara kuinna va, hah, han fixar med sin dator och jag lagar mat och städar. Värsta hemmafrun ju. Och tror mario tyckte om mig lite mer efter min matlagning.Jag har i allafall världens bästa pojkvän.


                                  
rätt sant alltså. 


With blue skies ahead'

Jag har egentligen inte speciellt mycket att skriva. Fast det har jag nog. Jag har gjort saker hela tiden och inte hunnit eller orkat helt enkelt. Jag har till exempel varit med världens bästa emmie, med fiija, varit på bio med albin, varit barnvakt med emmie och albin åt emmies lillasyster, fått stryk i monopol av albin, varit med baby(<3) och varit lite mer med emmie, allt finns nog dokumenterat någonstans på emmies blogg. Men i allafall, nu blir det snart att städa rummet ordentligt. I eftermiddag åker mami och papi till stugan över helgen, dvs, jag och mario kommer ha huset för oss själva. Mysigt som as.
Men men, jag har börjat rita som as igen, så grymt kul, kollade på björnbröder igår och ah... blev kanske lite inspererad.. fast bara lite.

RSS 2.0