Who's gonna save the world.

Nu blir det alldeles strax en fika med min fina, fynunne vän Ida. Lilltjejen. Hah, och hennes polare. Trevligt.
Slänger upp en charmig bild. Ny tröja btw! pardey.

Bara massa tjöt.

Ja, nu kommer det ett sånthär jobbigt inlägg som troligen ingen kommer lägga ned tid på att läsa, med det behövs verkligen inte av någon anledning. Jag måste bara få skriva ned all skit som snurrar i huvudet just nu, ned på datorn, och ut på internet, som om det skulle försvinna från mitt huvud om det läggs ut, bland all anna skit som finns. Men jag är mycket medveten om att det inte kommer försvinna, men just nu orkar jag inte bry mig speciellt mycket. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men allting känns så himla ostabilt. Att jag ligger och lyssnar på kent gör väl ingenting bättre, men jag behöver det nu. Allting käns bara så down, som om allt är nedtonat till en svartvit skala, som om mina ögon gör det, men ingen annan ser någonting och fortsätter därför leva sina liv utan att stanna upp och fråga om allt är ok. Jag borde inte må såhär, det känns det inte som i alla fall, det är sommarlov, jag slutar sommarjobba om två veckor, och då är jag fri, fri att göra vafan jag vill, men jag känner mig så jävla instängd, det känns så trångt, som om jag växer och blir förstor för allt, samtidigt som jag krymper och blir så jävla liten så ingen riktigt ser mig, jag bara är där, finns inte på riktigt, men bara fyller ut min plats här, bara är. Jag är fast på noll, inget händer, allt käns så jävla komplicerat, jag förstår liksom ingenting, allting bara är kaos, inget är tydligt, jag ser allting i oskärpa. Det känns så patetiskt, samtidigt som det känns så oerhört skönt att kunna klaga på allting, utan att bry mig om vad någon säger, skitsam om jag gnäller, det är inte upp till någon annan att dömma mig, men ändå är det just precis vad alla gör. Dömmer. Bara för man ser ut så, eller gör si och så så är man helt udda, man hör liksom inte in i den världen alla lever i, man passar inte in, och folk hatar en för det. Om man inte passar in är man som död för folk. Jag tänker inte speciellt mycket på vad jag skriver nu, jag låter bara exakt allt jag tänker på komma med, skitsam om det inte är sammanhängande, men jag är inte speciellt sammanhängande nu. Det har jag nog aldrig varit. Men nu ska jag sluta beklaga mig över hur allt är genom mina ögon. Så peace out people, och om någon skulle mot all förmodan läsa igenom allt så, ja, man blir trött på mitt jävla gnäll.

Nattinatti.

Slänger upp en mysig godnatt-puss-bild bara för att jag kan! sov gött alla, hoppas ni inte ska upp klockan 6 som jag ska. hah!

Well, i can't komma på a rubrik.

Typ så ja. Ligger i sängen, macen i knät och världens bästa mario bredvid mig. Efter jobbet idag blev det att träffa julia, riktigt mysigt, tog en fika, sen drog vi hem till mig och hon lärde mig lite mer om mac och sen kom mario. askalas!
slänger upp en ofantligt söt bild på mig och julia, helt oredigerad, är så stolt må jag säga!

Pepsi max och solrosfrön.

Yes, that's my monday night. Expreminterar med Mac, hah, askul.

Oj oj oj..

Oj! Det här kommer bli ett väldigt långt inlägg, men men!
16de.
Jag och Mario hade ett år, ett helt år har han stått ut med mig, hah, galet. Han är den som håller ihop mig. På riktigt. Jag har aldrig älskad någon så mycket. Galet. Vi firade det i alla fall med att gå på bio, Fast 5, fy sjuttsingen vad bra den är!
17de.
Slutade skolan, blev inte speciellt mycket, bara säga hejdå och fick lite tårta. Kalas. Efter det så blev det att gå och äta lite gott på Harrys med mamma, pappa och Mario. Grill buffén var kickass!
18de.
Blev stan med Mario och Albin, var ju barnens dag! Åkte lite virvelvinden och bara tog det chill.
19de.
Blev en superduper dag med superduper Hilda. Bästa Hilda. Ansiktsmasker, pepsi, nötter och tjöt. Så jävla skönt att bara skunna släppa allt och kunna va. Sen kom Albin en sväng och ja.
20de.
Första dagen på sommarjobbet, jobbigt som fan, men helt okej, rätt skönt folk så, ja, det duger!
OCH! Idag hämtade vi min MacBook Pro. Ååååh vad bra den är! Och det är just på grund av det jag inte har bloggat, för min dator pajja ju, men nu har jag den ultimata och ah!

Med solen i ögonen.

Okej, lat som jag är så kommer inte dethär inlägget för idag, men här är iaf inlägget som skulle komma i förrgår! Blev ju en mysig fika med Albin och Emmie, sen drog vi till hentorp där Emmies Jonas väntade och sen blev det lite mer åkande och slutnligen hamnade vi nere vid sjön... i 15 min... sen drog vi. IGEN. Men men, det var trevligt iaf!











It's pretty funny, this feeling inside.

 

I've got my own super mario.

 - I love you


Hell yeah! This is how we roll.

Yes, var friluftsdag i Karstorp idag, var jätte trevligt! Först av allt; Creds till Linn Carlsson som läg mig åka med henne + hennes mami till Karstorp imorse. Tusen tack igen! Blev en bra dag, spenderade tiden med Nadja x 2 + Nano, var askalas!





















Kronan på verket.

Mitt underbara rum!
Hall och data/gäst rum.
Köket.
Vardagsrummet (inklusive en lat hund som undrar vad jag håller på med )
Så, fick ingen bra bild på mami unt papis rum, man ah, här är mästerverket.
love it.
peace out

How wonderful life is, now you're in the world.

SÅ! äntligen har man internet nu också. Nu är vi inflyttade på Kungsgatan 9. Jag stortrivs. Jag älskar mitt rum. Allt är underbart. KOmmer ett inlägg senare med bilder på lägenheten.
Mario har sovit över sen i torsdags, fysjutton vad jag älskar den grabben!
Igår tog vi en trevlig promenad runt ankdammen och så. Riktigt mysigt. Nu när han jobbar tar jag mig tiden att blogga lite.

RSS 2.0