... the question is pretty much irrelevant

Hejsan hoppsan! Bra start på dagen. Pappa kommer in 20 i 8 och väcker mig och frågar när jag börjar. Svar: 08.00. Så det blev att slänga på mig kläder, fixa en kopp kaffe i min nya "termosmugg" och bli skjutsad till skolan. Nu sitter jag iaf i gamla D 117 och  jobbar med mediekunskapen. UH. Sisda dagen i skolan för mig denhär veckan iaf. flyttar ju imorgon! (!!!!!!!!!) helt galet. Peppar som fan.
Nu ska jag väl återgå till arbetet osv. peace out.

Hej alla barn.

Min datar har nog fått epilepsi, skärmen skakar osv. Så kommer inte vara inne mer idag. ( är hos mormor nu ) Helgen har iaf spenderats med absolut världens bästa mario hon honom, I fredags var även albin med en sväng. Men nu ska jag traska hemmåt från mormor och läsa. peace out.

Woh

Alltså, snubben är kung. Någon snodde hans dator, men visste dock inte att ägaren var en kickass awesome hacker.


Babylove.

Åh, måste göra det här väldigt kort, eller ah, snabbt ia för min buss går nämnligen om 6 min. Skulle bara säga att Mario sov här inatt, åh, var så jävla mysigt. Han är bäst, finast, så jävla underbar.Pirrar fortfarande i magen när jag ser dig le baby.
du och jag <3

Rubrik

Ah juste! Sedan hämtade mami och papi mig så bar det av mot benidorm och dem åt pizza och jag en kräftsallad!

When i grow up.

Näru får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen... Åh, lars! Nejmen nu ska jag sluta sjunga och koncentrera mig på att bygga upp meingarna på ett skapligt sätt! Slutade tidigt idag, satt kvar lit eoch underhåll Rebecka när hon fixade musikvideon. Sen blev det att traska ned till Rådhuset och möta Ulrica och hennes son Alexander. Gud vad trevligt det var. Var typ 2 år sedan vi träffades sist. Efter vi fikat och pratat lite körde hon hem oss till henne och där snackade vi ännu mer och busade med lilla Alex. 1 år och en månad. Herregud jag tror jag smäller av. Han är gudomligt söt!

Back in the days

A hero of war, yeah that's what i'll be, and when i come home they'll be damn proud of me.

There goes my hero.

Blev en bra dag trots allt, trots nationella. Gick faktiskt bra, tror jag. Efter skolan drog jag hem och fixade lite, sen blev det stan med min Hilda (♥loveyoubabygirl). Först kikade vi i lite affärer, sen blev det rådhuscafét, och sen lite mer affärer. Bytte även bort min fula rosa plånbok mot Hildas snygga bruna! Askalas! Hittade en skit snygg bikini och en snygg tröja, så jag ringde mamma (som råkar vara bäst i världen ) och så kom hon och köpte det åt mig! Jätte bra dag, nu ska jag kolla ghost whisperer och plugga lite. Tror jag. Peace out pepole.

22.52

Nu blir det att lägga sig i sängen och fortsätta kolla Rio. Tagga inför nationella i matte imorgon... fast..ne.


Pup.

Tjena hejsan. Nu har jag uppdaterat mjukvaran ännu en gång. Vips så var 100 kr borta! Hah, men vi tar det från början. Slutade vid 12 och åkte då till staden med papi och fixade nytt lånekort + idkort. Sen åkte jag hem och färgade håret; mörkare brunt, och sedan blev det att ta älskade ettan in till stan och fika med Albin. Köpte ett par SVIN snygga byxor, as sköna, "inbygt häng" tillochmed! Sen komm Emmie och tjöta lite skit, sen var dagen slut! Fast inte riktigt än, nu blir det Matrix, 7-up och matteplugg.
Peace out.
Rätt dålig bild på byxorna, men det får duga för idag!
peace out.
igen.

Bildbomb.


Blöp.

Hejsan hoppsan! Jusste, vi skulle ju dött igår.. hah. Trodde ju verkligen på det... jätte mycket... HAH.. eller inte. Men men, haft en kanonhelg med mario i Tidaholm, och på lördags kvällen var vi hos mig och spelade lite fotboll, kollade gamla kort och kollade iron man 2. Blev en lyckad helg. Nu är det Vampire diaries som gäller, kollar om från början, är fint!

weorfhoaiqwbd..?

Hah. Lama. Nejmen jag är trött. Nu blir det Sweeney Todd tills jag somnar. Peace out.


This one's for you becca'

Aaaaah, beckis tyckte jag skulle uppdatera bloggen så here i go. Sitter och kollar klart på sista vampire diaries avsnitten, sista för att vara exakt nu. Pluggar svenska, äter godis och dricker dricka. livet leker. HIhi. är fan askalas. Till skillnad från min käraste vän rebecka, som verkar ha mycket tråkigt. Men det är bara att bita ihop gumman, det är inte lika lätt att bli lika bra som mig, men men, keep up the good work babygirl!
Happiness can be found even in the darkest of times. If one only remember to turn on the light.



Brand new game.

Mediadag today, suttit och jobbat med att redigera musikvideon och tog en break för pancakes, nu sitter jag på Lina de Bruins MacBook och leker lite, fan va tufft. Nu ska jag återgå till att inte göra något speciellt.
Hah, snodde bilden från linas dator. hennes blogg är rätt gosig också, eller för att vara exakt; bloggar.
kolla in dom vetja!
www.sakerhetslina.blogspot.com
www.paraflaxen.blogspot.com

Remains of the day.

Blev en riktigt mysig dag igår. Först så blev det plugg med Bex och Linn @ wayne's coffee. SVINdyrt. Så bex och jag sprang till donken och köpte varsin dricka + doughnut med choklad istället. Det var precis det som behövdes för att orka plugga matte vid 4 - halv 6.

Sen drog jag hem en snabbis, käkade + packade så kom systeryster och plockade upp mig inför kvällen. Hon gick nämnligen på bio, pirates, vilken inte var sådär superbra efter vad hon sa. Men men, jag var iaf hund/katt vakt, så det blev en helkväll med matteboken + saft + film. Nämnligen två av mina favoritfilmer; Corpse bride och Sleepy Hollow, båda två med Johnny Depp.
Sov på deras underbara soffa men blev väckt klockan 10 i 5 av en stor hund som slicka en i ansiktet, och då blev det bara att dela med sig av soffan med en stor hund.

Nu är iaf första Nationella i matte avklarat, och det gick förvånadsvärt bra!

Och!! sen så blir det eventuellt att plugga svenska med bästa bex. HIHI. KANON.

Men nu kommer iaf xantal bilder, och jag ser ut som en pösig lodis på båda, men fan, bjuder jag la' på.










Älskling, det är livet som leker med oss nu.

Nu blir det att komma igång med superstora mediakunskaps uppgiften som täcker 25% av betyget. Öh, nejdå.. vadå pressad? Och juste, kuggar man den så får man ig, ...i ....hela... kursen.... nejmen jag är faktiskt inte så stressad. Det kommer gå finfint. Nu skall jag i allafall återgå till mina trevligt gubbar, Kent, Håkan och Lars och min coca cola. Och tagga för lunch.


Hakuna matata

Datan slutar anytime. Har blivit klar med sagan i flash. Götttt.
Ovärt inlägg, efter skolan blir det kanske en fika med Becca + plugga matte inför nationella imorgon... men ska  iaf vara hundvakt åt finaste Leon åt Syster+Gustaf ikväll när dem ska kolla pirates premiären. Lägger nog upp bilder ikväll. Peace out.




Girls just wanna have fun.

Bra dag. nu äre jag som sitter med en underbar kopp kaffe och kollar igenom massa tumblr sidor och kollar how i met your mother.
bra kväll!

Den sextonde maj tvåtusenelva.
11 månader med världens bästaste.
Min alldeles egna super Mario.
Killen som gör mig lika knäsvag efter 11 månader.
Han som får mig att bete mig som en nykär tjej på 10 år.
Blir fortfarande helt bubblig i magen av hans leénde.
Det är ganska läskigt hur starka känslor man kan ha för någon.
Att känslorna är lika starka, om inte starkare efter 11 månader.
Jag älskar Mario mer än någon annan i hela världen.
Han är perfekt.
Min fina älskling.

Straight to video.

Jag har ett erkännande att göra. Jag suger på att blogga. Så, nu var det sagt. Åh vilken lättnad!

Nejmen.
Nu sittar jag i äskade datasalen; D117, och ännu en gång, som alla andra måndagar ska jag ägna mig åt facebook och sagan och snacka skit med(om) rebecka.
Som råkar vara väldigt bra om jag får säga det själv.
Och hon har en rätt b blogg, men typ, 3 läsare, jag, hennes mamma + hennes syster, så gör samhället en tjänst och kolla hennes blogg.
www.zeelinah.blogg.se .

HAH! Jag är väl lite av en vardagshjälte.
Menmen, nu blir det att återgå till dem tre aporna brustablett.

Slänger upp en fin bild på världens bästa.

Note to self. + alla som bryr sig.

Beccabaaaabe tipsa om bra hårinpackning.
Blanda ägggula och olivolja och in mä't i håret.
vänta 5 min.
i med shampo och gojsa runt tills det löddrar och sånt.
sen duscha borrt.
KANON.

söt bild på mig och världens bästa förensten <3

We go together like copy and paste.


Without you I'm incomplete. ♥

RSS 2.0